Ligging

Villapark Flamboyan
Villapark Flamboyan is gelegen op het Caribische eiland Curaçao. Sinds 10 oktober 2010 een zelfstandig land binnen ons koninkrijk en onderdeel van de Nederlandse Antillen.

Villapark Flamboyan is gelegen in de wijk kwartje (kwarchi)
Kwartje is een ruim opgezette, rustige groene wijk, met veel oude landhuizen, op 15 minuten van de hoofdstad Willemstad en op een steenworp afstand van de St. Jorisbaai. De St. Jorisbaai staat bekend als de beste kite- en windsurflocatie op het eiland.
De omliggende natuurgebieden rondom het park met uitzichten op zee zorgen voor een gevoel van rust en ruimte. De ideale plek om afstand van het drukke leven te nemen, maar toch op korte afstand van populaire stranden, winkel- en uitgaanscentra.

Locatie Villapark Flamboyan

U vindt onze villa op kavel 3.

Het centrum van Willemstad ligt op circa 15 minuten afstand en de luchthaven op 20 minuten.
Willemstad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Vele panden aan de haven en in het centrum zijn schitterend in oude stijl gerestaureerd. De vele terrasjes aan de haven, waar de gigantische cruiseschepen in het zicht afmeren, bieden een ideale stek voor een lunch, diner of een tropische cocktail.

Op een paar minuten afstand naar het zuiden liggen Barbara Beach, Caracasbaai, Jan Thiel Baai, Spaanse Water en het strand Mambo Beach bij het Seaquarium. Overigens, de gehele zuidkust van Curaçao is bedeeld met circa 35 stranden en baaien waar zwemmen en snorkelen mogelijk is. De gehele zuidkust is tevens een waar duikersparadijs. Het Seaquarium bij Willemstad geeft mensen die niet van duiken of snorkelen houden de gelegenheid om een goed beeld te krijgen van het prachtige koraal en de vele kleurrijke zeebewoners die Curaçao rijk is.

Op enkele minuten rijden van Villapark Flamboyan zijn er leuke bezienswaardigheden zoals de Ostrich Farm, de Aloë Plantage en de kruidentuin Den Paradera.
Wilt u met dolfijnen gaan zwemmen? Hiervoor kunt u terecht bij Dolphin Academy. Reserveer dit op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Supermarkt is op 5 minuutjes van het park te vinden. Zo ook een benzinestation, Subway of KFC. Kleinere toko’s vind je overal en dus ook vlak bij Flamboyan. Stap eens binnen bij Panaderia, een lokale bakker die u vindt aan de rechterkant net voorbij het benzinestation als u van park richting Santa Rosaweg rijdt. Allerlei lokale lekkernijen maar ook broodjes ed. tegen een lage prijs.